Hlavní navigace

Fanda zastoupí Novu, odvysílá Velkou cenu Kanady ve formuli 1. Časově se kryje s TN

5. 6. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Nedělní závod startuje ve 20:00 hod., kdy na hlavní kanál Novy ještě vysílá Televizní noviny. Kromě Fandy ho živě nabídne o Voyo.cz. Páteční tréninkové rozjezdy budou na Nově Sport.

Přímý přenos nedělní Velké ceny Kanady v závodech formule 1 odvysílá místo hlavního programu Novy její tematický kanál Fanda. Závod totiž startuje v době, kdy Nova vysílá svoji hlavní zpravodajskou relaci Televizní noviny. “Nedělní Velkou cenu Kanady vozů Formule 1 odvysílá Fanda, a to z důvodu časové kolize s Televizními novinami. Závod nabídne v přímém přenosu také Voyo. Závod startuje ve 20:00,” informoval PR koordinátor Fandy a Novy Sport Radim Mana.

BRAND24

K TÉMATU: Odstartoval Fanda HD, naladí ho ale pouze vybraní zájemci

Přenosy pátečních tréninků na Velkou cenu Kanady nabídne od 16:00 a 20:00 placený kabelový a satelitní kanál Nova Sport a také videoportál Voyo. “Během tréninků budou týmy testovat prototyp nové konstrukce pneumatik, ale pro kvalifikaci a závod bude nasazený současný typ. Okruh v Montrealu je také znám pro své divoké závody a lídr šampionátu Sebastian Vettel bude mít se svými soupeři Kimim Räikkönenem a Fernandem Alonsem plné ruce práce,” konstatoval Radim Mana.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).