Hlavní navigace

Fanda přesouvá začátek prime timu na 20:20, stejně jako Nova

31. 1. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Podle slov šéfa Fandy a Novy Sport Marka Kindernaye chce vedení stanice vyjít vstříc divákům. Ti kvůli začátkům pořadů ve 20 hodin utíkali od Televizních a Sportovních novin.

Fanda je dalším kanálem Nova Group, který přesune začátek večerních pořadů na 20:20. Následuje tak hlavní vlajkovou loď skupiny, stanici TV Nova. Té se osvěčilo nasazení hlavního prime timeového pořadu na tento čas už v létě. Tehdy šlo o reality show Farma. Na podzim u tohoto modelu zůstala a od Nového roku ji následovala i konkurenční Prima family. Nova uvedla, že k posunu začátku hlavního večerního pořadu na 20:20 dochází na přání diváků. Prvním takto odvysílaným filmem bude v pátek Mlčenlivý.

BRAND24

K TÉMATU: Farma bude začínat až ve 20:20. Nova prodlouží Televizní noviny

Vyslyšeli jsme přání především pánské části našich diváků, kteří jsou zvyklí sledovat Sportovní noviny a stěžovali si, že jim zbytečně unikají začátky seriálů, filmů a dalších pořadu, uvedl při této příležitosti šéf kanálů Fanda a Nova Sport Marek Kindernay. Ve 20:20 tak už budou začínat například i sobotní a nedělní premiérové díly Kriminálky New York VI nebo pondělní díly sci-fi seriálu Invaze. V tento čas poběží i filmy, které se na obrazovce teprve objeví, mj. Vyvolávač deště, Hvězdná brána: Archa pravdy a Rudý labyrint.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).