Hlavní navigace

Rádio Europa 2 na Slovensku v omezeném režimu

15. 12. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
15. 12. 2009

Slovenská verze populární české stanice Evropa 2 zatím vysílá v omezeném režimu. V prvních dnech vysílání je program bez tradičního zpravodajství v celou hodinu, a vysílání se potýká s mírnými technickými problémy. Posluchači si v internetových diskuzích na specializovaných webech stěžují například na časté usekávání skladeb v polovině nebo na nekvalitní přechody mezi skladbami. Někdy se do éteru náhodně dostane i jingl původního Rádia Okey, které ukončilo vysílání v sobotu, a na jehož základech odstartovala právě slovenská Europa 2.

BRAND24

K TÉMATU: V satelitním Skylinku odstartovala rozhlasová stanice Europa 2

Stanice sází na mladé neotřelé talenty, které zatím nemají zkušenosti z celoplošných rádií. Rádio Europa 2 odstartovalo bleskurychle poté, co na přípravu celého moderátorského týmu a programu mělo jen dva týdny. Tehdy dostala původní posádka Rádia Okey nečekané výpovědi a začal se budovat úplně nový tým. Rádio Europa 2 můžou poslouchat i čeští posluchači přes satelitní platformu Skylink na pozici 23,5 st. východně, kde toto rádio vysílá nekódovaně.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor byl šéfredaktorem severu Digitálně.tv, oficiálního státního informačního webu k přechodu na digitální televizní vysílání. V minulosti vedl internetové deníky RadioTV.cz a RadioTV.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).