Hlavní navigace

Eurosport spustil „multiobrazovkové“ předplatné svého přehrávače

17. 1. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Eurosport se chce přizpůsobit trendu, kdy uživatel sleduje obsah na více obrazovkách, případně různých zařízeních, a to ať už klasické televizi nebo mobilech či tabletech.

Panevropský tematický kanál Eurosport představil nový model svého předplatného, takzvané multiscreen subscription. Jeho cílem je, aby uživatel měl za jeden poplatek, konkrétně za cenu 5.90 €/měsíc, k dispozici tento kanál v jednu chvíli na různých zařízeních. Půjde o zařízení společnosti Apple fungující na operačním systému iOS a přístroje pracující s OS Android, které si mohou aplikaci stáhnout z Google Play. Novinkou jsou i Amazon Kindle Fire a Kindle Fire HD.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Skylink ukončí vysílání Eurosportu na pozici 19,2°E, zůstane jen na 23,5°E

Nový model předplatného má podle Eurosportu především vyjít vstříc uživatelským návykům. Pro přístup z několika zařízení je však nutné, aby se uživatel registroval prostřednictvím svého stolního počítače, případně notebooku. Přidaná zařízení pak mohou být použita ve stejnou chvíli, potvrdil Eurosport. Šéf nových médií Eurosportu Arnaud Maillard uvedl: Jsme rádi, že na počátku nového roku můžeme dát našim divákům takto působivou nabídku. Eurosport se snaží odrážet trend sledování obsahu na více obrazovkách a zároveň přistupovat k obsahu, ať už je uživatel kdekoliv.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).