Hlavní navigace

Eurosport nabídne ode dneška 200 hodin přenosů z US Open

29. 8. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
29. 8. 2011

200 hodin přímých přenosů. To je plán panevropského sportovního kanálu Eurosport pro letošní tenisový US Open. Událost, která se koná ode dneška až do 11. září ve Spojených státech, se bude vysílat jak na tomto programu, tak i na sesterské stanici Eurosport 2. Tam, kde je k dispozici HD verze těchto kanálů, budou si moci diváci vychutnat tenisový turnaj v nejvyšší kvalitě obrazu.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Snooker na Eurosportu minimálně do roku 2016

Staničním expertem bude Mats Wilander, který sportovním fanouškům zprostředkuje rozhovory s hráči a bude také analyzovat jejich vystoupení na jednotlivých zápasech. Čeští a slovenští diváci se pochopitelně mohou těšit na simultánní překlad. Turnaje se budou hrát v jednu chvíli až na šesti různých kurtech. Kompletní pokrytí tak tradičně zajistí on-line přehrávač Eurosport Player. Všechny zápasy pak budou k dispozici k přehrání zpětně. Vítěz US Open si odnese rekordních 22 milionů dolarů. Za největšího favorita je letos považován Srb Novak Djokovič, mezi ženami mimo jiné Češka Petra Kvitová.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).