Hlavní navigace

DigiZone.cz aktualizoval mapy pokrytí multiplexů 1, 2 a 3 a přílohu Regiony

3. 8. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 322915
3. 8. 2011

Rozsáhlou aktualizaci map pokrytí a tabulek se soupisem spuštěných vysílačů a dokrývačů celoplošných televizních multiplexů 1, 2 a 3 provedl server DigiZone.cz. Úprava se netýká pouze stránek věnovaných multiplexu 3, který ke konci července spustil všechny zbylé silné vysílače a je aktuálně dostupný pro 93,5 procenta populace České republiky, ale také nových dokrývačů multiplexů 1 a 2.

K TÉMATU: Multiplex 3 s Primou love vysílá už v celém Česku. Přelaďte si přijímače

BRAND24

Velkou revizí prošla i stálá příloha Digitální vysílání v jednotlivých regionech České republiky, která přehlednou formou nabízí v samostatných kapitolách mapy pokrytí všech dostupných televizních multiplexů v jednotlivých oblastech České republiky, včetně soupisu televizních a rozhlasových programů, které v nich vysílají. Redakce DigiZone.cz se nyní soustředí na aktualizaci přílohy Vypínáme, která obsahuje termíny vypínání všech analogových televizních vysílačů a dokrývačů v České republice.

Rychlá navigace na aktualizované stránky:

Multiplex 1 – mapy pokrytí (Česká televize)Multiplex 2 – mapy pokrytí (České Radiokomunikace)Multiplex 3 – mapy pokrytí (Czech Digital Group)Experiment DVB-T2 – mapy pokrytí (Český metrologický institut)Digitální vysílání v jednotlivých regionech České republiky

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).