Hlavní navigace

DVTV se dočká vlastního tištěného magazínu

8. 6. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Od dnešního dne bude na stáncích k dostání nový časopis pod názvem DVTV, který vydává mediální dům Economia.

Magazín DVTV chce nabídnout to nejlepší z rozhovorů Daniely Drtinové a Martina Veselovského s dvaceti vybranými osobnostmi, a to na více než sto dvaceti stranách. Představí nejvýraznější osobnosti, jako jsou Zdeněk Svěrák, Leoš Mareš, Laco Déczi, Ondřej Vetchý, Milan Šteindler a další. Jsme rádi, že společně s týmem DVTV můžeme fanouškům projektu a našim čtenářům, divákům a uživatelům nabídnout při příležitosti druhých narozenin projektu DVTV další platformy pro konzumaci obsahu z dílny DVTV, komentuje vydání magazínu generální ředitel mediálního domu Economia Roman Latuske.

Jsme moc rádi, že časopis vznikl v rekordně krátké době a že se nám ve spolupráci s mediálním domem Economia podařilo posunout DVTV zase o krok dál. Věříme, že se časopis DVTV bude našim divákům líbit a že i do budoucna se nám bude dařit stále nabízet víc DVTV, dodává Martin Veselovský. Magazín DVTV je k dispozici ve standardní prodejní síti za cenu 89 korun.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).