Hlavní navigace

Dva dny před startem slovenské stanice Empatia stále není jasný čas startu

1. 10. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
1. 10. 2011

Přesto, že do startu slovenské televize Empatia zbývají už pouhé dva dny, provozovatel tohoto programu, společnost Minas Tirith, stále ještě nezveřejnil přesný čas, kdy tato stanice odstartuje. Na webových stránkách www.tvempatia.sk doposud neproběhly žádné změny a chybí na nich mimo jiné i programové schéma stanice. Jako datum startu je však stále uveden 3. říjen (október).

BRAND24

K TÉMATU: Empatia odhalila programové schéma, působí však dost amatérsky

Server DigiZone.cz oslovil sekretariát stanice s několika otázkami, doposud se však nedočkal žádné odpovědi. Podle informací našeho webu měl mít sraz jednatel stanice Patrik Bokroš také s několika slovenskými novináři, domluvenou schůzku však vždy zrušil. Projekt tak na média z pochopitelných důvodů nepůsobí příliš důvěryhodně. Televize měla podle původních plánů odstartovat již koncem loňského roku, její předchozí provozovatel, společnost Empat, však nedokázala splnit 360 denní lhůtu pro zahájení vysílání, a proto licenci vrátila.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).