Hlavní navigace

Duel Nečas – Paroubek v neděli na Primě, ve čtvrtek na České televizi

21. 5. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
21. 5. 2010

Debatu předsedů a volebních lídrů dvou nejsilnějších politických stran, Jiřího Paroubka za ČSSD a Petra Nečase za ODS, nabídne v nedělní Partii od 11 hodin televize Prima. Oba předsedové budou mít vždy dvě minuty na to, aby se vyjádřili k jednomu z osmi ožehavých témat, přiblížil moderátor diskuse Jiří Punčochář. Debata se dotkne například ekonomické krize, rozpočtového schodku a zadlužování státu, důchodové reformy, veřejných zakázek a korupce.

K TÉMATU: Na návštěvě u… předvolebních Otázek Václava Moravce Speciál

BRAND24

Politici na sebe budou moci reagovat, ale Prima jim na to stanoví omezenou časovou lhůtu jedné minuty. Pokud daný čas na téma nebo reakci nevyčerpá, tento čas propadá, sdělil Punčochář. Předsedové ČSSD a ODS se v televizním duelu znovu setkají i příští čtvrtek 27. května, v předvečer prvního dne voleb do Poslanecké sněmovny, v České televizi. Jejich debatou vyvrcholí krajské speciály Otázek Václava Moravce, které ČT vysílala od letošního února.

Přenos této debaty nabídnou programy ČT 1, ČT 24 a také ČT HD od 21 hodin a potrvá až do 22:30 hod. Publikum ve studiu na Kavčích horách budou tvořit zástupci obou největších politických stran a televize slibuje speciální kulisy i jiný, dosud nepoužívaný způsob snímání této diskuse.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).