Hlavní navigace

Discovery odvysílá dokument o Stevu Jobsovi, zesnulém šéfovi Applu

18. 10. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
18. 10. 2011

Tematický kanál Discovery Channel věnuje původní dokument předminulý týden zesnulému šéfovi společnosti Apple Stevu Jobsovi, kterého se někteří lidé nestyděli označit za Leonarda da Vinciho 21. století. Pořad iGenius: Jak Steve Jobs změnil svět je připraven pro diváky na neděli 30. října ve 21:50. Tohoto vizionáře bude Discovery oslavovat plných šedesát minut.

K TÉMATU: Zemřel vizionář Steve Jobs, spoluzakladatel firmy Apple

Diváci se budou moci v hodinovém dokumentu setkat například s bývalými zaměstnanci Applu, kteří měli možnost pracovat pod Jobsem, s novináři, spisovateli a kritiky nebo s vědci a odborníky. Na adresu Jobse se vyjádří například také hudebníci, designéři a filmaři. Hollywood si okamžitě po smrti šéfa Applu začal pohrávat s myšlenkou na zfilmování jeho biografie. Nyní se hledá vhodný režisér a filmařský tým. Dokument o Stevu Jobsovi vznikl ve spolupráci se společností NBC´s Peacock Production.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).