Hlavní navigace

DigiZone.cz pořádal druhý ročník Video Internet Fora. Podívejte se, jak se vydařil

20. 6. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ FOTOGALERIE Odborná konference navázala na dřívější kulaté stoly DigiZone.cz o digitalizace. Letos se zaměřila hlavně na videotéky a otázku porušování autorských práv.

Šéfové internetových videoték tří největších českých televizí, zástupce vůbec první internetové videopůjčovny na českém trhu, ale také šéfka Sdružení pro internetovou reklamu, výkonný ředitel portálu Seznam.cz či místopředseda České pirátské strany byli účastníky tří panelových diskusí na druhém ročníku Video Internet Fora 2012. Odbornou konferenci, která navazuje na tradici kulatých stolů o televizní digitalizaci, pořádal v úterý server DigiZone.cz se sesterským magazínem Lupa.cz v pražském kině Atlas na Florenci.

Tipy C

K TÉMATU: Video na vyžádání by mohl operátor UPC nabídnout ve své síti příští rok

Odpolední akce byla rozdělena do tří tematických bloků, z nichž první se zabýval otázkou potřebnosti internetových videoték a archivů pro české televizní stanice, druhý zájmem kabelových společností o hybridní řešení jejich sítí a zavádění zpětného kanálu a třetí porušování autorských práv úložišti dat na internetu. Partnery akce, kterou organizoval vydavatel DigiZone.cz, společnost Internet Info, byly společnosti Goldbach Czech Republic, nangu TV, Seznam.cz a Tiscali Media.

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).