Hlavní navigace

DigiZone.cz aktualizoval mapy pokrytí multiplexů a přílohu Regiony

2. 7. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 322915
2. 7. 2010

Server DigiZone.cz aktualizoval u příležitosti zahájení digitálního vysílání České televize z Lysé hory v Beskydech a přeladění digitální sítě 2 v jižních Čechách na nový vysílací kanál mapy pokrytí jednotlivých multiplexů a přílohu Digitální vysílání v regionech. Nejvýraznější změnou je vznik nové kapitoly této přílohy s názvem Frýdek-Místek, která se věnuje digitálnímu vysílání z Lysé hory.

BRAND24

Aktualizací ale prošly také kapitoly České Budějovice a Vimperk této přílohy, dále mapy pokrytí multiplexu 1 a multiplexu 2, včetně tabulek spuštěných vysílačů. V příloze Vypínáme, která obsahuje termíny vypínání jednotlivých analogových vysílačů a dokrývačů, redakce nahradila u vysílačů vypínaných 30. června termín vypnutí slovem „vypnuto“. Týká se to především Územní oblasti České Budějovice, Územní oblasti Praha, Územní oblasti Sušice a Územní oblasti Ostrava.

V příloze Digitální vysílání v regionech redakce také doplnila kapitolu Liberec o programy Nova a Nova Cinema u multiplexu 2. Tyto stanice začaly vysílat v multiplexu 2 z libereckého Ještědu tento čtvrtek 1. července.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).