Hlavní navigace

Digitalizace dorazila na Facebook, má zde svou skupinu

21. 10. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 322915
21. 10. 2009

Digitalizace terestrického analogového vysílání již dorazila také na sociální síť Facebook. Skupinu, která zde vznikla, založila agentura PR Point. Ta pro Národní koordinační skupinu (NKS) komunikuje digitalizaci směrem k veřejnosti. Stránku, do které se mohou příznivci digitálního vysílání přidat, je možné najít na adrese: www.facebook.com/di­gitalizace.

Na uvedené adrese bude probíhat veškerá komunikace směrem k soutěžím, které budou v rámci přechodu na DVB-T probíhat. Zájemci zde naleznou informace týkající se digitalizace, podmínky soutěže, důležité termíny a v neposlední řadě jim tento komunitní portál umožní vkládat své vlastní poznatky, vést diskuzi a vyměňovat si mezi sebou navzájem své názory. Projekt „DIGITALIZACE HRAVĚ“ startuje v územní oblasti Sušice, ale s ohledem na technický plán k přechodu na digitální televizní vysílání proběhne postupně po celé České republice.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).