Hlavní navigace

Deutsches Wetter Fernsehen: Nekódovaná novinka věnovaná počasí

28. 11. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
28. 11. 2011

UVNITŘ FOTO Na družici Astra 1H, pozice 19,2 stupně východně, dnes zahájil nekódované vysílání německý kanál Deutsches Wetter Fernsehen. Sledovat ho mohou všichni majitelé satelitních boxů bez nutnosti použití dekódovací karty. Program se orientuje, jak již z názvu vyplývá, prioritně na počasí v Německu, ale nechybí v něm i předpověď pro celou Evropu.

ČTĚTE TAKÉ: Česká televize nabídne v Událostech dvoje počasí, z domova i ze světa

Stanice Deutsches Wetter Fernsehen byla zařazena do multiplexu německého mediálního domu ProSiebenSat.1, kde vysílá například vedle kanálů ProSieben, Sat.1 a Kabel Eins, které jsou určeny pro Rakousko a Švýcarsko. Kanál není žádným nováčkem, ale doposud působil především jako webový projekt na adrese: http://www.wet­ter.com/. Vstup na satelit Astra je jedním ze strategických kroků, jak zvýšit povědomí o této stanici v Evropě, o němž se Deutsches Wetter Fernsehen zmiňuje na svém portálu. K dispozici je i jeho anglická verze na adrese http://www.we­ather24.com/.

BRAND24

Parametry příjmu: Astra 1H (19,2 stupně východně), 12051/V, SR 27500, FEC 3/4, norma DVB-S, kódování žádné (FTA)

Ukázka z vysílání stanice Deutsches Wetter Fernsehen. (Screenshot: au­tor)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).