Hlavní navigace

Dětská Ťuki TV získala licenci, v nabídce ji má exkluzivně jediná společnost

9. 6. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

„Ťuki vašim dětem přináší nové, ale i tradiční pohádkové seriály, čtení pohádek na dobrou noc se známými osobnostmi či originální hudební program,“ představuje stručně projekt skupina JOJ.

Společnost Mac TV, provozovatel kanálů mediální skupiny JOJ, získala na posledním zasedání Rady pro vysílání a retransmisi (RVR), slovenské obdoby Rady pro rozhlasové a televizní (RRTV), licenci pro nový tematický kanál Ťuki. Jde již o druhou dětskou stanici provozovanou JOJ Media House, ale zároveň první kanál, který je dostupný exkluzivně pouze pro jednu společnost, konkrétně Slovak Telekom. Ten ho poskytuje klientům své Magio Televize (IPTV Magio TV a satelitní služba MagioSat). Prvním dětský kanálem spuštěným na začátku letošního roku byla televize Rik.

BRAND24

NEPŘEHLÉDNĚTE: Joj Cinema zveřejnila program na první týden, 15. června nabídne i Johna Wicka

Ťuki TV je nová televize pro děti ve slovenštině. Ťuki vašim dětem přináší nové, ale i tradiční pohádkové seriály, čtení pohádek na dobrou noc se známými osobnostmi či originální hudební program, představuje stručně projekt na jeho webu www.tukitv.sk slovenská komerční skupina JOJ. Mezi pohádkami, které Ťuki na webových stránkách promuje, je mimo jiné i klasika Jen počkej, zajíci!, O loupežníku Rumcajzovi, O skřítku Racochejlovi a řada dalších. Část programu televize Ťuki má nabídnout i původní tvorbu, například Neposlušníka nebo Čtení před spaním.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).