Hlavní navigace

Čtenáři DigiZone.cz: Návrat Vladimíra Železného do televizí vítáme

24. 2. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
24. 2. 2012

UVNITŘ FOTO Návrat Vladimíra Železného do televizního byznysu se setkává s pozitivní odezvou čtenářů serveru DigiZone.cz. Bývalý generální ředitel Novy koupil podíly v chystané dětské televizi Pohoda a firmě Digital Broadcasting, která letos lednu převzala od Telefóniky provozování televizního multiplexu 4. Informaci o Železného comebacku přinesl jako první server DigiZone.cz, kterému ji potvrdil Železného obchodní partner Radim Pařízek.

K TÉMATU: Vladimír Železný se vrací do hry. Koupil podíly v TV Pohoda a multiplexu 4

Vstup Vladimíra Železného do televize Pohoda a multiplexu 4 vítá 57 procent z téměř 600 hlasujících v anketě pod článkem, kterým DigiZone.cz informoval o Železného nejnovějších televizních aktivitách. Pro 17 procent respondentů to není dobrá zpráva a 26 procentům je to lhostejné. Železný se také začal více objevovat na televizní obrazovce, tento týden byl například hostem pořadu Dobrý večer, Česko! na televizi Barrandov. Moderátor Alexandr Hemala se ho ale neptal na televizní byznys, nýbrž na víno a českou legislativu.

BRAND24

Vladimír Železný v pořadu Dobrý večer, Česko! na televizi Barrandov (Foto: TV Barrandov)

Na televizi Barrandov se Železný objevil podruhé krátce za sebou. Loni na podzim jej navštívil štáb této televize v jeho vinařství v Mikulově.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).