Hlavní navigace

ČT zrušila natáčení předvolebních Otázek Václava Moravce

2. 9. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
2. 9. 2009

Včera mělo proběhnout natáčení jednoho ze speciálů předvolebních Otázek Václava Moravce v Českých Budějovicích. Česká televize ale natáčení zrušila z důvodů nynější nejasné situace kolem voleb. Píše o tom web Deník.cz. Ochranka a zástupci České televize jim sdělili, že natáčení pořadu Otázky Václava Moravce se nekoná. Důvodem byla skutečnost, že se Ústavní soud začal zabývat stížností poslance Miloše Melčáka na zákonnost vyhlášení předčasných voleb.

Mohli nechat sednout na pódium alespoň lidi, kteří přišli, a natočit jejich názor na současnou politickou situaci. Když už tu ta technika byla, komentoval trapnou komedii kolem politického pořadu a předčasných voleb jeden z účastníků. ČT se za zrušení pořadu omluvila, harmonogram natáčení dalších pořadů není jasný neboť se čeká na rozhodnutí Ústavního soudu ohledně termínu voleb, které by mohlo padnout v průběhu jednoho týdne. Pokud nepadne, volby budou odloženy na neurčito.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor byl šéfredaktorem severu Digitálně.tv, oficiálního státního informačního webu k přechodu na digitální televizní vysílání. V minulosti vedl internetové deníky RadioTV.cz a RadioTV.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).