Hlavní navigace

Česká televize vypsala výběrové řízení na obměnu kancelářských zařízení

21. 2. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
21. 2. 2012

Kavčí hory chystají velkou obměnu tiskáren a multifunkčních zařízení. Má jich být stovky kusů a celková hodnota dosáhla odhadem 34 milionů korun. V dnešním vydání o tom informuje ekonomický deník 15. Půjde konkrétně o 680 tiskáren a 120 multifunkčních zařízení. Při této příležitosti už Česká televize vypsala výběrové řízení. Součástí vítězství v tendru je i dvoumilionová opce na dodávku dalších služeb pro studia v Brně a Ostravě.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Kauza „Peoplemetry“ nekončí. Řeší je Úřad pro ochranu hospodářské soutěže

Vítěz tendru získá zakázku na pět let, nabídky je možné zasílat do 16. března. Předpokládaný termín pro zahájení dodávek je letošní duben. Nejdůležitějším kritériem v tendru bude nabízená cena s váhou 60 procent, uvádí deník. Mluvčí České televize Michaela Fričová listu řekla, že tendr má zefektivnit vnitřní procesy ve veřejnoprávním médiu a podle jejích slov i hledat možné úspory ve všech oblastech. Obměna kancelářských zařízení je velice nutná. Podle informací deníku slouží některá z nich už od roku 1996.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).