Hlavní navigace

Česká televize představí 15. listopadu program na Vánoce a Silvestra

10. 11. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
10. 11. 2011

UVNITŘ POZVÁNKA Programové schéma pro vánoční svátky a Silvestra představí příští úterý 15. listopadu Česká televize. Půjde o vůbec první veřejnou prezentaci změn programu po nástupu nového generálního ředitele ČT Petra Dvořáka a ředitele programových okruhů Milana Fridricha. Vánoční a silvestrovské schéma hlavního programu ČT 1 začal připravovat ještě Radan Dolejš, kterého nedávno ve funkci výkonného ředitele Jedničky dočasně nahradil právě Milan Fridrich.

K TÉMATU: Skončí Pokondr Live a Kolo plné hvězd? Fridrich to prozradí 22. listopadu

Petr Dvořák po zvolení generálním ředitelem ČT prohlásil, že by rád ovlivnil už vánoční schéma veřejnoprávní televize. Podle informací serveru DigiZone.cz vznikal plán pro sváteční vysílání poměrně hekticky, protože například u ČT 1 byl původní návrh Radana Dolejše, který vznikal ještě za ředitelování Jiřího Janečka, zamítnut. Novému vedení ČT se třeba nelíbilo, že hlavním silvestrovským tahákem mělo být speciální vydání zábavného pořadu Kolo plné hvězd s režisérem Zdeňkem Troškou.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: TV Barrandov jako první odhaluje, které pořady nasadí na konci roku

Úprav se dočkalo i schéma Jedničky mezi vánočními svátky a Silvestrem, které mělo být původně stejné jako v obyčejných všedních dnech. Na programování vánočního a silvestrovského schématu se vedle Milana Fridricha přímo podílel i Petr Dvořák.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).