Hlavní navigace

ČT 24 ovládne ve čtvrtek stávka dopravních odborů

14. 6. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
14. 6. 2011

Tématem číslo 1 bude pro zpravodajský kanál ČT 24 ve čtvrtek dle očekávání celodenní stávka dopravních odborů. Tato událost se bude dotýkat vysílání této stanice již od brzkého rána. Informační blok Studio 6 bude startovat mimořádně už v 5:00, místo o hodinu později. ČT 24 bude v rámci něho přinášet také aktuální dění na dopravních tazích.

Z ARCHIVU: Na návštěvě u… vysílání ČT 24 ze summitu Obama – Medveděv

Už v noci ze středy na čtvrtek budou do vysílání ČT24 zařazeny každou hodinu mimořádné desetiminutové zprávy, v nichž přinesou redaktoři a reportéři České televize nejnovější informace z průběhu stávky. Zprávy budou postaveny hlavně na živých vstupech a telefonátech ze stávkou zasažených míst. Pravidelné informace budou veřejnosti přinášet tři desítky reportérů z centrální redakce i z regionálních studií a redakcí, upřesnil tiskový mluvčí Ladislav Šticha. Podobný charakter bude mít i dopolední a odpolední zpravodajství.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).