Hlavní navigace

ČT 24 nabízí na webu novinku, zpravodajskou lištu do počítače

24. 8. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
24. 8. 2010

Sekce Nová média vedená bývalým ředitelem zpravodajství České televize Milanem Fridrichem přichází s další novinkou na svých webových stránkách. Zájemci o aktuální dění si mohou stáhnout její informační lištu, kterou znají z vysílání tohoto programu přímo do svého počítače. Další produkt Nových médií stanice též silně promuje ve vysílání prostřednictvím spotu s moderátorkou Danielou Drtinovou.

Odkaz na stažení informační lišty naleznou zájemci hned na hlavní stránce webu www.ct24.cz. K dispozici bohužel nejsou žádné informace o tomto produktu. Okamžitě po kliknutí na banner se objeví okno, které se vás zeptá, zdali máte zájem soubor stáhnout. Během krátké instalace se vás program zeptá například na to, kam ho chcete umístit, zdali se má lišta spustit po startu počítače a můžete si vytvořit také jejího zástupce na ploše operačního systému.

BRAND24

Po skončení této operace se vám objeví okno, ve kterém je známá lišta z dolní části obrazovky zpravodajského kanálu ČT 24. Ta používá barvy známé z vysílání – hnědá označuje domov, červená svět, oranžová ekonomiku, zelená sport a modrá počasí. I vy si můžete lištu umístit do dolní části vašeho monitoru. Je možné, že do budoucna budou titulky fungovat jako odkazy. Prozatím je nutné kliknout na odkaz www.ct24.cz, který vás přesune na hlavní stránku zpravodajského kanálu.

Informační lišta ČT 24 nainstalovaná v operačním systému Windows. Obrázek po kliknutí zvětšíte.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).