Hlavní navigace

ČT 1 ve čtvrtek zopakuje úvodní díl seriálu 4teens, kvůli hokeji propadl

18. 5. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
18. 5. 2011

Mimořádnou reprízu úvodního dílu nového původního seriálu 4teens z prostředí středoškolské mládeže naplánoval na tento čtvrtek od 20 hodin první program České televize. Seriál nahradí licencovanou soutěž Vysoká hra, která se ale od příštího týdne na ČT 1 vrátí v původním čase. Reprízu seriálu 4teens zařadila Jednička kvůli velmi nízké sledovanosti úvodního dílu v původním vysílacím čase minulý pátek od 20 hodin, kdy se kryl s přenosy z mistrovství světa v hokeji na programu ČT 4.

K TÉMATU: Dva nové původní seriály pro jaro 2011 na ČT 1: Znamení koně a 4Teens

BRAND24

Česká televize tak vychází vstříc velkému diváckému zájmu o tento nový rodinný seriál, vysvětlil mluvčí ČT Ladislav Šticha. Pravdou však spíše bude nízká sledovanost úvodního dílu (již ČT nezveřejnila), která by mohla ohrozit celou řadu 4teens. Ve čtvrtek se ale bude muset 4teens popasovat s mimořádně sledovanou Ordinací v růžové zahradě 2 na Nově. Druhý díl 4teens nasadí ČT 1 hned další den, tento pátek od 20 hodin. Poté už tomuto seriálu ponechá původní páteční čas od 20 hodin a do čtvrtečního prime time se vrátí Vysoká hra.

Sedmidílná seriálová novinka 4teens vypráví o sedmi novopečených gymnazistech, jejich profesorech, rodičích, kamarádech a tajemném autorovi komiksů ve školním internetovém časopise. Seriál v Centru hudby, zábavy a tvorby pro děti a mládež Televizního studia Ostrava natočil s řadou mladých nadějí i populárních českých herců režisér Pavel Jandourek.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).