Hlavní navigace

ČT 1 chystá na podzim šestou StarDance, od 2. listopadu na soboty od 20:00

17. 6. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Moderátory taneční show budou opět Tereza Kostková a Marek Eben. ČT nabídne osm soutěžních večerů rozdělených na dvě části, od 21:20 bude vyhlašování výsledků.

Šestou řadu taneční show StarDance odvysílá letos na podzim první program České televize.Úspěšný formát se tak vrátí na televizní obrazovku po pouhém roce, předchozí dva ročníky dělila dvouletá přestávka. Letošní ročník ČT 1 nasadí do vysílání od 2. listopadu na soboty od 20:00 hod. Každý z osmi plánovaných galavečerů bude rozdělen na dvě části, od 20 hodin budou jednotlivé taneční páry soutěžit, od 21:20 nastane vyhlašování výsledků a postupujících párů. Vyplývá to z nabídky ČT na sponzoring a product placement StarDance.

BRAND24

K TÉMATU: Léto na České televizi: Místo Vyprávěj budou Chalupáři, vrátí se Sanitka

Finálový večer letošní StarDance odvysílá Jednička krátce před Vánoci, v sobotu 21. prosince. Upoutávky na soutěž, v nichž představí soutěžní páry, nasadí ČT 1 do vysílání od září. Samotné vysílání StarDance bude po celé dva měsíce provázet krátký denní formát StarDance konem dokola, který dostane prostor každý všední den před hlavní zpravodajskou relací Události a po soutěži Taxík.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).