Hlavní navigace

CS Link: Kód CryptoWorks nebude mít problémy ani po roce 2012

29. 11. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
29. 11. 2010

UVNITŘ DOKUMENT Společnost Media Vision, provozovatel satelitní služby CS Link, odmítl tvrzení zástupců konkurenční platformy Skylink, že by se měly po roce 2012 objevit problémy s kódovacím systém CryptoWorks proto, jelikož skončí jeho podpora ze strany jeho tvůrce – firmy Irdeto. Vyplývá to ze sdělení prodejcům a obchodním partnerům CS Linku, které Media Vision rozesílala koncem minulého týdne a server DigiZone.cz ho má k dispozici.

BRAND24

DOKUMENT: Osobní dopis Daniela Kličky obchodním partnerům CS Linku (PDF, 74 kB)

Účelová tvrzení o možném riziku spojeném s prodejem CryptoWorks karet se neslučují se skutečným stavem věci. Společnost Media Vision zaručuje všem svým klientům funkčnost ze strany kódovacího systému bez rozdílu mezi starým či novým systémem, uvádí v osobním dopise prodejcům výkonný ředitel Media Vision Daniel Klička. Dále říká, že právě oni jsou tím nejcennějším, co každá společnost má a není proto důvod je klamat. Klička na závěr konstatuje, že případné problémy bude řešit Irdeto s Media Vision i po 31. prosinci 2012, kdy má skončit podpora kódovacího systému CryptoWorks.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).