Hlavní navigace

CS Link chystá zařazení HBO 2 i Cinemaxu

1. 9. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
1. 9. 2009

Vedle filmového kanálu HBO by se pro abonenty přístupových českých a slovenských karet mohl zařadit i filmový kanál HBO 2 a Cinemax. Ve své placené nabídce ho zatím neveřejně testuje společnost Media Vision, provozovatel satelitní platformy CS Link. HBO 2 i Cinemax vysílají v prémiových nabídkách platforem UPC Direct a Digi TV, abonenti Skylinku a CS Linku měli dosud k dispozici jen hlavní kanál HBO. To by se brzy mohlo změnit.

Pro abonenty rozšířené nabídky CS Link se testují stanice Sport 2, AXN Crime a právě HBO 2 a Cinemax. Informuje o tom server Satcentrum.com. Očekává se, že provozovatel platformy vydá k zařazení nových programů oficiální tiskové zprávy. Platformy CS Link i Skylink nedávno oznámily, že hodlají spolupracovat na sdílení některých provozních nákladů, především v oblasti přenosové kapacity pro jednotlivé programy. Tím chtějí dosáhnout výrazné úspory nákladů, protože vysílají ze stejné pozice, a můžou díky vzájemné spolupráci zařadit víc programů do svých nabídek.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor byl šéfredaktorem severu Digitálně.tv, oficiálního státního informačního webu k přechodu na digitální televizní vysílání. V minulosti vedl internetové deníky RadioTV.cz a RadioTV.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).