Hlavní navigace

CS Film má kompletně nový vizuál

25. 6. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
25. 6. 2008

Kompletní změnou grafiky i vizuálu dnes prošel kanál archivních českých a slovenských filmů CS Film. Logo, které dříve symbolizovalo mohutné červeno-bílo-modré písmeno F, je minulostí a nyní je jeho součástí celý název kanálu, tedy CS Film. Není však laděno do již zmíněných barev, ale předpona CS je na šedivém pozadí v zeleném rámečku a slovo film je znázorněn stejnou barvou. Grafika je nyní laděna do podobného stylu, jaký má teleshoppingový kanál CS Link TV propagující digitální vysílání.

DT24

ČTĚTE TAKÉ: CS Film má nový web

Provozovatelem tohoto kanálu je Československá filmová společnost, za kterou stojí Leoš Pohl, mj. předseda představenstva společností Czech Digital Group (CDG), provozovatel multiplexu 3, a GmGm (Gital), což je jeden z distributorů karet pro příjem placených kanálů ze satelitní platformy CS Link. CS Film je kanál archivních českých a slovenských filmů. Na trhu byl donedávna jediným svého zaměření, získal však konkurenci v podobě Nostalgie, nového kanálu společnosti SPI International, který nabízí společnost Trade and Technology na TT Kartách v balíčku MULTI.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).