Hlavní navigace

Český rozhlas opouští šéf techniky Martin Zadražil, rezignoval k 31. lednu

12. 1. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
12. 1. 2011

DOPLNĚNO Technický ředitel Českého rozhlasu Martin Zadražil (na snímku) opustí ke konci ledna svoji funkci a odejde z tohoto veřejnoprávního média. Na svém webu o tom informoval Český rozhlas. Ing. Martin Zadražil, dosavadní ředitel úseku, předložil dnes svou rezignaci ke dni 31. 1. 2011. Jeho rezignaci Peter Duhan přijal a rozhodl se počínaje 1. 2. 2011 Úsek techniky dočasně převzít pod osobní supervizi, stojí k krátké personální informaci.

BRAND24

Nového ředitele úseku techniky sdělí rozhlas později. Do doby, než Rada ČRo zvolí řádného generálního ředitele, však bude budoucí technický ředitel výkonem funkce pouze pověřen. Vedení Českého rozhlasu děkuje Ing. Martinu Zadražilovi za vykonanou práci a přeje mu hodně štěstí v pracovním i osobním životě, dodá rozhlas na svém webu.

DOPLNĚNO 17.1.2011: „Ing. Zadražil neodchází z ČRo, jen rezignoval na funkci technického ředitele, to je docela rozdíl … bylo mu samozřejmě nabídnuto s ohledem na jeho odborné kvality setrvání v rozhlase, je nyní na něm, jak se k nabídce postaví,“ sdělil serveru DigiZone.cz ředitel Odboru marketingu vnější komunikace ČRo René Zavoral.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).