Hlavní navigace

České Radiokomunikace spustily nový web o digitalizaci: www.digistranky.cz

3. 12. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 322915
3. 12. 2008

Nový informační web o přechodu na zemské digitální televizní vysílání dnes spustily České Radiokomunikace, které provozují multiplex 2 s televizemi Nova a Prima, a technicky zajišťují provoz hlavních vysílačů multiplexů 1 a 3. Na internetové stránce www.digistran­ky.cz, která je rozdělena na obsah určený divákům a informace zaměřené na odborníky, jsou konkrétní informace o spouštění prvních tří multiplexů.

BRAND24

Kromě termínů spouštění jednotlivých vysílačů ČRa na webu nabízejí tabulky s termíny vypínání analogových vysílačů, rozdělené do ucelených oblastí podle Technického plánu přechodu, a divák také může prostřednictvím jednoduchého formuláře nahlásit firmě poruchy v digitálním vysílání. Web rovněž obsahuje slovníček pojmů a tiskové zprávy ČRa k digitálnímu vysílání.

Naším cílem je nabídnout divákům našich zákazníků a odborné veřejnosti kvalitní informační servis. Uveřejnění informací na webu je rychlé a umožňuje nám poskytnout lidem okamžitou aktualizaci, takže se divák vždy vše dozví včas, prohlásil k novému webu Kamil Levinský, ředitel Úseku pro transformaci ČRa.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).