Hlavní navigace

Cinemax o víkendu volně. Podívejte se, kde všude

9. 9. 2016
Doba čtení: 3 minuty

Sdílet

 Autor: HBO Europe
UVNITŘ PROGRAM A SEZNAM – Stanice Cinemax a Cinemax 2 budou o tomto víkendu pro zákazníky vybraných operátorů volně. K dispozici bude celkem 48 hodin vysílání.

Společnost HBO Europe v České republice a na Slovensku o tomto víkendu zpřístupní u vybraných operátorů volné vysílání obou zmiňovaných kanálů. Akce je zaměřena na podporu „rebrandingu“ stanic.

U operátorů, kde je v nabídce pouze hlavní kanál, zpřístupní se volně pouze ten. Tato situace se týká například Skylinku. Oficiálně budou stanice „otevřeny“ od soboty 10. září 6:00 do pondělí 12. září 5:59.

K TÉMATU: Program Cinemax a Cinemax 2 ke stažení na konci článku.

Cinemax: od září dva odlišné kanály, Dvojka bude artová i premiérová

U jakých operátorů bude volné vysílání dostupné

  • AIM: Ve zmíněném termínu bude zdarma zařazeno vysílání Cinemax HD. Tento kanál budou mít k dispozici všichni zákazníci bez vlastní iniciativy, sdělila nám Marie Rusová z tiskového oddělení společnosti Planet A.
  • GRAPE SC: V nabídce jsou oba kanály a k dispozici budou všem zákazníkům.
  • KTKdigi: V nabídce jsou obě stanice. Pro sledování kanálů Cinemax a Cinemax 2 není třeba nic dělat, ve vaší programové nabídce se během volného vysílání zobrazí automaticky. Musíte mít pouze správně naladěnou televizi nebo set-top-box se všemi programy KTKdigi, píše se na webových stránkách společnosti.
  • Martico: V nabídce jsou oba kanály v HD verzi a budou k dispozici všem zákazníkům.
  • Netbox: Volné vysílání Cinemaxu a Cinemaxu 2 se objeví na promo pozici, sdělil nám Marcel Uddin ze společnosti Smart Comp. A dodal, že programy budou zpřístupněny automaticky i na jejich IPTV službě Kuki.
  • O2 TV: Úplně všichni zákazníci O2TV včetně majitelů O2TV Air (nehledě na jejich aktuální tarif) si mohou od soboty 10. září od 6:00 do pondělí 12. září do 6:00 zdarma naladit Cinemax a Cinemax 2 na pozicích 24 a 25. V případě, že kanály ráno v nabídce neobjeví, doporučujeme restartovat set-top box. Poté už by měly obě stanice naběhnout, řekla nám Kateřina Mikšovská z tiskového oddělení.
  • PODA: Kanály Cinemax a Cinemax 2 budou zařazeny na konec seznamu kanálů. Pokud zákazníci v daném čase kanály neuvidí, doporučuje se, aby restartovali set-top box.
  • Selfnet: Programy Cinemax HD a Cinemax 2 HD budou mít zpřístupněné všichni zákazníci, kteří využívají jakoukoliv programovou nabídku naší služby Televize. Pro jejich sledování nemusí zákazník nic ladit, zobrazí se automaticky na pozicích, kde byly až dosud zakódované. Kromě toho musí mít k dispozici zařízení, které dokáže interpretovat HD rozlišení (televizor nebo set-top box). SD verze kanálů Cinemax nemáme v nabídce, informovala Zuzana Čerbáková, marketingová ředitelka společnosti itself.
  • Skylink: Program bude dostupný všem zákazníkům s alespoň uhrazeným servisním poplatkem či jakýmkoliv jiným programovým balíčkem. Aktuální parametry pro naladění: Astra 23,5 °E, frekvence 12 090, polarizace V, FEC 2/3, symb. r. 29 900, norma DVB-S2/8PSK, pilot OFF.
  • SWAN: V nabídce jsou oba kanály v HD verzi a k dispozici by měly být všem zákazníkům.
  • Telly CE: Služby této společnosti přeprodávají další společnosti, například SATT či výše uvedeného Selfnetu. V nabídce jsou oba kanály, a to v HD rozlišení.
  • UPC: Zákazníkům budou programy Cinemax HD a Cinemax 2 HD zpřístupněny na pozicích 34 a 35. Zajímavostí je, že programy už zákazníkům fungují od dnešní 16. hodiny.

Poslední společností, která se podle sdělení HBO Europe přidá k volnému vysílání je CentroNet.

Nikoli u všech

Jak je z výše uvedeného patrné, ne všechny platformy se k volnému vysílání připojí. Akce se nezúčastní například RIO Media, Freesat či T-Mobile. Ten nabízí kanály v rámci tarifu Premium nebo v balíčku HBO komplet. Společnost prostřednictvím Lukáše Hrabala sdělila, že se sice nepřipojí, nicméně pro nové zákazníky nabízí HBO, HBO2 a HBO3 na 6 měsíců zdarma.

Co bude k vidění?

V rámci volného vysílání mohou diváci ochutnat například v sobotu večer na hlavním Cinemaxu první díl seriálu Quarry z originální produkce, v neděli je pak k vidění film Partyzán s Vincentem Casselem v hlavní roli.

Dvojka nabídne v sobotu v prime time film Fúsi, v neděli pak festivalový film Válka z roku 2014 či vysoce hodnocený snímek Mandarinky.

Ve vysílání se na obou kanálech v tomto termínu budou objevovat snímky dabované i v originále s českými titulky. Většina operátorů pak nabízí i přepnutí zvukové stopy na originální.

Program Cinemax a Cinemax 2 ke stažení

2016_09_10–11_Cinemax a Cinemax2 – guide

BRAND24

2016_09_10–11_Cinemax – program

2016_09_10–11_Cinemax 2 – program

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor se dlouhodobě zajímá o film a televizní vysílání.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).