Hlavní navigace

Chello Central Europe koupila 200 hodin filmů a minisérií od britské firmy Power

12. 6. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Pořady jsou určeny zejména pro placené kabelové a satelitní kanály Film Mania a Film Cafe v Maďarsku a Rumunsku. Na český a slovenský trh tyto stanice firma zatím neuvedla.

Víc než 200 hodin filmů a filmových minisérií od britského nezávislého producenta a distributora Power nakoupila společnost Chello Central Europe, která na českém a slovenském trhu provozuje tematické placené kabelové a satelitní kanály (např. Sport 1 a 2, TV Paprika nebo Spektrum). Podle serveru BroadbandTVnews.com je tato akvizice určena výhradně pro filmové kanály Film Mania a Film Cafe v Maďarsku a Rumunsku. Na český a slovenský trh firma tyto stanice dosud neuvedla.

BRAND24

K TÉMATU: Chello Central Europe si registruje názvy nových filmových kanálů

“Je pro mne velkým potešením, že můžeme stavět na spolupráci se společností Power. Jsme nadšeni získáním práv pro filmy Hledání Země Nezemě, Ostrov pokladů a dalších exkluzivních snímků do našeho filmového portfolia. Jsme přesvědčeni, že tuto širokou škálu pořadů, která doplní naši vlastní televizní produkci, diváci ocení,” prohlásila programová ředitelka Chello Central Europe Katalin Radoczy. Podle viceprezidenta prodeje a akvizic Steveho Turneyho odliší produkce společnosti Power kanály Chello Central Europe od konkurence, protože nabídnou něco, co jiné televize nemají.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).