Hlavní navigace

Četnické humoresky na ČT 1 v pondělí opět porazily všechny, včetně Novy

7. 9. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
7. 9. 2011

UVNITŘ GRAFY Návrat pondělních repríz seriálu Četnické humoresky se prvnímu programu České televize vyplatil. Příběhy prvorepublikových četníků na stanici v Brně opět porazily ve sledovanosti všechny ostatní televize, včetně Novy. Od 20 hodin je sledovalo v průměru 1,171 milionu dospělých diváků, což představovalo 29,23 procenta publika staršího patnácti let. Informoval o tom mluvčí ČT Ladislav Šticha.

K TÉMATU: Podzim na ČT 1: třetí řada Vyprávěj, Donutilova talk show i Souboj seriálů

BRAND24

Epizodu Loupežník, která se odehrává netradičně na Podkarpatské Rusi, zhlédlo v průměru 1 milion 171 tisíc dospělých diváků (sledovanost 13,3 procenta při podílu na publiku 29,23 procenta) a 38 tisíc dětí. Četnické humoresky se tak staly nejúspěšnějším pořadem na všech televizích po 20. hodině, přiblížil Šticha. Úspěšní byli i navazující Reportéři ČT, které sledovat každý čtvrtý dospělý divák u televize, v průměru 712 tisíc dospělých.

ČT 1 momentálně reprízuje třetí řadu Četnických humoresek. Četnické humoresky jsou zvláštní fenomén. Pro komerční televize a zvláště Novu je to noční můra, protože i pátá repríza tohoto seriálu je porážela. Teď mají humoresky větší zásah než při premiéře první řady. Do budoucna ale budu velmi opatrný a další reprízu bych viděl nejdříve tak za tři roky. Nicméně třetí řada, kterou nyní opakujeme, se reprízuje vůbec poprvé, řekl v nedávném rozhovoru pro DigiZone.cz výkonný ředitel programu ČT 1 Radan Dolejš.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).