Hlavní navigace

Český rozhlas už si naladí i majitelé mobilních telefonů s OS Windows

8. 12. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
8. 12. 2011

UVNITŘ FOTO Majitelé mobilních telefonů s OS Windows Phone 7.5 už mohou prostřednictvím nich poslouchat také vysílání stanic Českého rozhlasu. Jde o vůbec první aplikaci tohoto veřejnoprávního média pro tuto platformu. Na výběr je například poslech rozhlasových stanic dle kvality a aplikace podporuje i takzvaný multitasking, což znamená, že uživatelé mohou při poslechu využívat i další programy.

ČTĚTE TAKÉ: Dětské Pigy rádio od Lagardère má aplikaci pro mobily s Androidem

BRAND24

Jde v pořadí o pátou, ale určitě ne poslední aplikaci Českého rozhlasu pro chytré mobilní telefony, uvedl při příležitosti představení aplikace Filip Rožánek z Nových médií ČRo. I když chystáme aktualizaci pro tablety a připravujeme aplikaci pro systém Symbian, nezapomínáme ani na majitele starších telefonů, dodal. Ve Windows Phone Marketplace je v současné době k dispozici více než 160 českých aplikací. Přímý link ke stažení programu pro poslech Českého rozhlasu on-line najdete zde.

Náhledy nové aplikace Českého rozhlasu pro operační systém Windows Mobile 7.5. (Zdroj: Český rozhlas)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).