Hlavní navigace

Česko Slovensko má talent bude na podzim, X Factor příští rok

26. 1. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
26. 1. 2011

Televizní diváci se ještě letos dočkají druhého ročníku federální soutěže Česko Slovensko má talent. V rozhovoru pro server Pluska.sk to uvedl generální ředitel televize JOJ František Borovský. Tato slovenská stanice a tedy i tuzemská Prima mají nadále o tuto soutěž velký zájem. Měly by v ní však proběhnout některé korekce. Zdali zůstane moderátorská dvojce z loňského roku, je prozatím ve hvězdách. Co fungovalo, ale nechce šéf JOJ měnit.

ČTĚTE TAKÉ: Další federální soutěž od jara na Primě a Jojce: Šéfka s Norou Mojsejovou

Už v tuto chvíli je jasné také to, že se posouvá vysílání pěvecké soutěže X Factor. Borovský však neprozradil na kdy. Řekněme, že z klobouku ho vytáhneme ve správné době, uvedl generální ředitel slovenské komerční dvojky. Formát by se tak měl dostat na obrazovky až v roce 2012. Do jarního schématu totiž JOJ a Prima počítají s novou soutěží Šéfka s Norou Mojsejovou, kterou již mohutně propagují ve svém vysílání, a na podzim poběží již zmiňovaný Talent.

BRAND24

NEPŘEHLÉDNĚTE: Nova bude dávat tureckou telenovelu Tisíc a jedna noc pět dní v týdnu

Borovský se též vyjádřil k nasazení turecké telenovely Tisíc a jedna noc na Markíze na dvacátou hodinu. Ta ve stejném čase poběží od února i na Nově. Z mého pohledu tím padla debata o tom, zdali Jojka vysílá méně kvalitní program než Markíza. Vysílání telenovely ve dvacet hodin, to překonalo úplně všechno, netajil se pohrdáním vůči tomuto formátu František Borovský. Úspěch Markízy a JOJ vidí Borovský v současné absolutní neschopnosti Slovenské televize oběma médiím konkurovat.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).