Hlavní navigace

Česko – Skotsko. V Praze se hraje o postup na Euro 2012, živě na ČT 4

8. 10. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
8. 10. 2010

Boj o postup na fotbalové mistrovství Evropy 2012 čeká dnes večer českou reprezentaci. Kvalifikační zápas se Skotskem se hraje v Praze, přímý přenos nabídne Česká televize na svém sportovním kanálu ČT 4 od 19:45 hod. Utkání bude možné sledovat pouze ve standardním rozlišení obrazu, na pozici programu ČT HD dnes veřejnoprávní televizi vysílá Dvojku. ČT 4 odpoledne nabídne také přenos kvalifikačního utkání české reprezentace do 21 let s Řeckem na mistrovství Evropy ve fotbale 2011. Přenos začíná v 15:45 hod.

K TÉMATU: Venkovní zápasy české reprezentace na fotbalové Euro 2012 odvysílá Sport 1

Česká reprezentace v kvalifikační skupině na fotbalové Euro 2012 zatím nezískala ani bod. Uzavírá tabulku společně s Lichtenštejnskem, které dosud rovněž nebodovalo, zatímco dnešní soupeř domácích, Skotsko, tabulku vede se čtyřmi body. Kvalifikační zápas na Euro 2012 dnes čeká také slovenskou fotbalovou reprezentaci. V Jerevanu se utká s Arménií. Přímý přenos utkání nabídne od 17:00 hod. televize Markíza a také placený satelitní a kabelový program Digi Sport, který vykoupil práva pro veškeré zápasy slovenské reprezentace.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Placené televize stále více skupují práva pro domácí sportovní přenosy

Pro dnešní zápas získala Markíza od Digi Sportu sublicenci, úterní utkání Slováků s Iry poběží už jen na placeném Digi Sportu. Obdobná situace bude také v Česku, kde některé venkovní kvalifikační zápasy na Euro 2012 vykoupil placený kabelový a satelitní program Sport 1.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).