Hlavní navigace

České Radiokomunikace změní generálního ředitele, Kamil Levinský odchází

16. 8. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Nynější šéf Českých Radiokomunikací odchází na vlastní žádost ke konci letošního roku. Potvrdil to serveru MediaGuru.cz.

Nového generálního ředitele budou mít od 1. ledna příštího roku České Radiokomunikace. Kamil Levinský, který firmu vede od loňského srpna, odchází ke konci letošního roku z této funkce na vlastní žádost. Potvrdil to serveru MediaGuru.cz. Odchod oznámil pouhý rok poté, co v čele Českých Radiokomunikací nahradil Jane Hannah, pod kterou pracoval jako výkonný ředitel pro obchod a marketing a jako její zástupce.

K TÉMATU: Kamil Levinský od 1. srpna 2011 generálním ředitelem Českých Radiokomunikací

BRAND24

Levinský působí v Českých Radiokomunikacích od roku 2007, provedl je celou televizní digitalizací. Za jeho éry firma získala zakázku na technický provoz veřejnoprávního multiplexu České televize a koupila společnost Czech Digital Group, která je provozovatelem celoplošného multiplexu 3. Poslední dva roky se snaží přesvědčit provozovatele televizí i stát o nutnosti přejít na novější standard zemského digitálního televizního vysílání – DVB-T2.

Náhradu za Levinského firma zatím nemá, podle MediaGuru.cz teprve zahájila proces hledání nového generálního ředitele. „Změna ve vrcholovém vedení nemá mít žádný vliv na strategickém směřování společnosti,“ dodal web.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).