Hlavní navigace

Česká televize prozradila podrobnosti o blížícím se MS v hokeji

26. 4. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
26. 4. 2011

Až 11 hodin zpravodajství a přímých přenosů denně z hokejového mistrovství světa, které začíná v pátek na Slovensku a končí 15. května, nabídne svým divákům na programu ČT 4 Česká televize. Veřejnoprávní médium se při této příležitosti pochlubilo, že na stadionu Ondreje Nepely získalo exkluzivní komentátorské místo v horním patře nad středem kluziště.

ČTĚTE TAKÉ: Česká televize zveřejnila rozpis utkání pro mistrovství světa v hokeji

Program studia mistrovství světa bude začínat ráno v devět hodin, kdy se diváci budou moci seznámit s tím nejzajímavějším z minulého dne. Na 12. hodinu je pak připraveno bratislavské studio Hokejové poledne s Janou Niklovou. Ve vysílání České televize během MS by se mělo vystřídat na tři až čtyři desítky hostů. Veřejnoprávní médium z Kavčích hor počítá také s využitím interakce s diváky prostřednictvím webu a Facebooku.

BRAND24

NEPŘEHLÉDNĚTE: MS v hokeji nabídne v HD kvalitě na satelitu i Slovenská televize

V 15:30 začíná hlavní program, jehož součástí budou jako obvykle všechny čtyři zápasy z denního programu šampionátu. Česká televize jako první u nás prodlužuje předzápasový program z 10 na 40 minut, pochválil si mluvčí ČT Ladislav Šticha a dodal: Součástí programu budou fejetony především o tom, jak Bratislava a Košice prožívají největší sportovní a společenskou událost v historii samostatného Slovenska. Co se týká komentátorů, televize sází na osvědčené matadory, jakými jsou například Petr Vichnar, Robert Záruba, Martin Hosták nebo Michal Dusík.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).