Hlavní navigace

Česká televize nasadí Neviditelné a Nevinné lži hned zkraje září

18. 8. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Zajímavé souboje o diváckou přízeň lze očekávat nejen v neděli, kdy spolu budou soupeřit Nevinné lži, Kriminálka Anděl a Vinaři, ale i v pondělí, kdy se budou vysílat Doktoři z Počátků a Cesty domů.

Programové novinky pouští do vysílání konečně i Česká televize. Nejočekávanější původní seriál Neviditelní se dostane do programového schématu Jedničky v pátek 5. září ve 20 hodin. Vyplývá to z vysílacích plánů, které dnes veřejnoprávní médium zveřejnilo. Do přímého souboje se tak seriál „o vodnících v utajení“ dostane na poprvé s pohádkou Čertova nevěsta na Nově a americkou komedií Noc v muzeu 2 na Primě. Další vysílání už zůstává v zaběhnutých kolejích, to znamená, že diváci uvidí po skončení Neviditelných 13. komnatu a za ni bude následovat premiéra talkshow Všechnopárty.

K TÉMATU: Podzim České televize: Neviditelní, Nevinné lži, Kancl i řada zahraničních seriálů

BRAND24

Pokračování Nevinných lží uvidí diváci v neděli 7. září od 20 hodin. Odehraje se tak zajímavý souboj mezi nedělní dramatikou, která patří mezi silné zbraně České televize a Kriminálkou Anděl na Nově. Pomyslnou flintu do žita ale nehází ani konkurenční Prima, která bude ve stejnou dobu bojovat svým premiérovým seriálem Vinaři. Začátkem září, konkrétně hned v pondělí prvního, se na obrazovce objeví také očekávaná seriálová novinka Život a doba soudce A.K. Třináctidílné dílo poběží ve 20 hodin, tedy proti Doktorům z Počátků a Cestám domů. Za novinkou s Davidem Švehlíkem bude následovat Pečený sněhulák.

36_ČT1 by Lukáš Lucky Polák

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).