Hlavní navigace

Česká televize inovuje od zítra některé publicistické pořady

1. 1. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
1. 1. 2008

Dobré ráno s ČT až do 12 hodin a v novém kabátě, několik nových moderátorů, inovované kontinuální zpravodajství na ČT24 a nové znělky. To jsou některé z novinek, se kterými se setkají diváci na obrazovkách České televize od zítřka. Novými moderátory Dobrého rána budou David Borek, Daniela Písařovicová, Jolka Krásná nebo Helena Šulcová. Mezi dopoledními tvářemi se pak objeví v rolích průvodců známé osobnosti.

BRAND24

Od devíti do dvanácti hodin bude Dobré ráno pokračovat blokem Před polednem. V něm se objeví nové rubriky Světadíl a Milénium. Změní se také odpolední vysílání. Od jedné do šesti bude nepřetržitý tok zpráv, analytických komentářů a rozhovorů, řekl v Událostech na ČT nový šéf zpravodajství Milan Fridrich.

Změnou projdou také Události, komentáře. Nově budou vysílány od půl jedenácté večer na ČT2 a jejich stopáž bude pětatřicet minut. I zde se objeví nová tvář. Konkrétně půjde o Martina Veselovského, kterého znají diváci např. z bývalého nováckého diskusního pořadu Sedmička. Změnou prošla i dekorace v samotném news roomu a hudební podkres a znělka Událostí. V budoucnu by ČT ráda vybudovala celý nový zpravodajský dům.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).