Hlavní navigace

Česká televize chystá další speciál o digitalizaci

13. 4. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
13. 4. 2009

Veřejnoprávní médium z Kavčích hor chystá pro své diváky již několikátý pořad věnovaný digitalizaci televizního vysílání. Na první z nich si mohou diváci pamatovat v loňském říjnu. Tehdy byli průvodci speciálem Žijeme digitalizací moderátoři Jolana Voldánová a Jakub Železný. Nedávno pro změnu ČT vysílala na svém prvním programu zvláštní vydání formátu Máte slovo věnované tomuto tématu.

Zatím poslední vydání pořadu Žijeme digitalizací připravila Česká televize na neděli 26. dubna od 21:35 na ČT 1. Vyplývá to z programového schématu, který veřejnoprávní médium uveřejnilo na internetu. Bohužel však zatím k němu neuvedlo bližší podrobnosti – ty se dají očekávat až později prostřednictvím tiskové zprávy. Televize z Kavčích hor nezvolila toto datum náhodou. Pár dní po něm totiž dojde v Praze k tzv. switch-offu, kdy by mělo být z vysílače Žižkov ukončeno analogové vysílání programů ČT 1, Nova a Prima.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).