Hlavní navigace

Česká BBC spustila aplikace zpravodajského projektu Zet pro iPhone a Android

4. 7. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ GALERIE – Multimediální projekt Zet se soustředí především na zpravodajství a informace z byznysu. Stejný název by měla v budoucnu nést i česká BBC.

Nejen na internetu nebo na vlnách české BBC je možné sledovat zpravodajství multimediálního projektu Zet od mediální společnosti Lagardere Active ČR. Provozovatel české BBC nyní spustil aplikace této služby pro operační systémy iOS (Apple) a Android, přes které lze textové, obrazové i audio zprávy sledovat na chytrých telefonech a tabletech. “Aplikace Zet zpřístupňují kromě přehrávání rádiového streamu Studia Zet a BBC World Service také nejnovější zpravodajství z portálu Zet.cz a poslech archivovaných podcastů,” sdělila PR manažerka Lagardere Active ČR Radka Pilzová.

BRAND24

K TÉMATU: Česká BBC zavádí nový pořad Studio ZET, bude ho vysílat i televize UPC Express

„Kompletní servis zájemcům o byznysové informace projektu Zet nabízí také web Zet.cz, který je responzivní a optimalizovaný i pro mobilní telefony a tablety,“ doplnil Lubor Zoufal, ředitel on-line divize Lagardere Active ČR. České vysílání Studia Zet na vlnách české BBC probíhá denně od 8:00 do 11:00 a od 13:00 do 16:00 hod. Zpravodajství a publicistika se zaměřují především na byznys, vědu, kulturu a společnost. Cílovou skupinou Studia Zet jsou posluchači z vyššího a středního managementu, vedoucí pracovníci a lidi s vyšším vzděláním.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).