Hlavní navigace

Češi mohou ze satelitu sledovat volně další HDTV kanál

20. 10. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
20. 10. 2008

Od pátku mohou čeští diváci sledovat volně ze satelitu vysílání dalšího HDTV kanálu. Je jím módní Fashion TV, zkráceně FTV, jehož vysílání se nečekaně objevilo na satelitu Eurobird 9 na pozici 9 st. vých. Spolu s ním mají diváci možnost vidět také další nekódované kanály, a to evropskou i britskou verzi Luxe HD zaměřenou na propagaci luxusního zboží a relaxační program Melody Zen, kde si divák může volit mezi anglickou a francouzskou audio stopou a zvukem z právě sledované scény.

K TÉMATU: Startuje módní kanál FTV HD, ale zatím ne v Česku

BRAND24

Volné vysílání FTV HD na Eurobirdu je nečekané proto, že společnost, která tento kanál provozuje, oznámila jeho šíření pouze na Thaicomu 5, který je však díky své pozici pro českého diváka značně neatraktivní. FTV HD přichystá divákům nejen lepší kvalitu obrazu a zvuku, ale také nové pořady “high lifestyle” a “high fashion”. Samotný kanál se prezentuje jako největší módní médium na světě a vysílá od roku 1997.

Parametry příjmu: Eurobird 9 (9 st. vých.), 11919/V, SR 27500, FEC 3/4

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).