Hlavní navigace

Černí diváci přijdou o Filmbox HD ze satelitu Hotbird v říjnu

11. 7. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
11. 7. 2008

Společnost Canal+ Digital, provozovatel polské placené televize Cyfra+, rozhodla o tom, že výměna jejich karet proběhne už v září. Firma informovala o této akci v posledním čísle časopisu Plus+, který je určen jejím abonentům. V říjnu pak proběhne přechod na novou verzi kódovacího systému označovaného jako Mediaguard 4. Ten je kombinací kryptování Seca Mediaguard 2 a Nagravision 3. O výměně karet se zmiňujeme proto, jelikož mnozí diváci také z České republiky sledují program Filmbox HD ze satelitu Hotbird nelegálně. Přítomna je zde totiž také česká audio stopa.

Na celou akci upozornil polský server SatKurier.pl. Spolu s novými kartami obdrží abonenti také podrobný návod na výměnu. Přesné instrukce budou rovněž k dispozici on-line na webu www.cyfraplus.pl nebo v časopise Plus+. Informace o akci se budou objevovat také na kanálech zprovozněných Canal+ Digital. Nové karty by pak měly bez problémů fungovat se všemi typy přijímačů.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).