Hlavní navigace

Bulvár poutá na SuperStar tajnou dohodou o finalistech

14. 12. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
14. 12. 2009

Bulvární deník AHA upozorňuje před dnešním předposledním vyřazováním v Česko Slovenské SuperStar na existenci údajné tajné dohody mezi Novou a Markízou ohledně toho, kdo postoupí do absolutního finále. Podle této dohody by mělo být finále česko-slovenské a atraktivnější by bylo, kdyby spolu soutěžili holka a kluk. To by znamenalo, že do finále postoupí Čech Martin Chodúr a Slovenska Dominika Stará. Vypadnout by tak měl Miro Šmajda, který v posledních kolech předvedl jedny ze svých nejlepších výkonů.

Sázkové kanceláře podle včerejších kurzů viděly jako jednoznačnou kandidátku na vypadnutí Dominiku Starou. Jenže sázky se uzavřeli až před začátkem finálového večera, a tudíž šlo jen o prognózu, které ale nahrává několik faktorů. Chodúr může získat nejvíc hlasů mezi českou částí obecenstva zatímco Šmajda je hodně populární u mladých dívek, které rovněž zásobují soutěž výraznou částí hlasujících SMS. I z tohoto pohledu tak vychází Dominika Stará jako jednoznačně vypadávající.

BRAND24

Pokud by bulvár měl pravdu, vše může být dnes večer jinak. Holka a kluk ve finále je prostě variantou, která donutí k televizi zasednou nejvíce lidí. A také přijde nejvíce SMS hlasů, které znamenají příliv peněz, tvrdí anonymní zdroj deníku AHA, který je s děním v zákulisí Česko Slovenské SuperStar údajně dobře obeznámen.

Machinace s hlasováním se v televizních soutěžích z času na čas provalí. Markíza měla s tímto fenoménem problémy u reality show Mojsejovci, kde údajně pochybila produkční firma. Show, která na Slovensku předcházela slavnějšímu formátu Big Brother, tím značně utrpěla. Zmanipulované hlasování mělo za následek, že část vyřazených finalistů se do děje ke konci vrátila, a pak se vyřazovalo rychleji. Část původních soutěžících ale sama odstoupila a produkce tak nemusela řešit možné problémy s přidáváním dalších dílů.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor byl šéfredaktorem severu Digitálně.tv, oficiálního státního informačního webu k přechodu na digitální televizní vysílání. V minulosti vedl internetové deníky RadioTV.cz a RadioTV.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).