Hlavní navigace

Budou čtvrtou řadu Talentu dělat Prima a TV Joj odděleně? Není to vyloučeno

20. 3. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Vítěz letošního ročníku soutěže Česko Slovensko má talent získá mimo jiné možnost vystoupit přímo v britské verzi Talentu, kde je jedním z porotců producent Simon Cowell přezdívaný kat.

Televize Joj rozjela podle serveru Omédiách.com na vlastní pěst přípravy na další ročník show Česko Slovensko má talent. Přesto, že v názvu licencované show je i naše republika, případní zájemci o castingy mohou být nepříjemně překvapení. V seznamu míst, která zveřejnila televize Joj, jsou oproti předchozím třem ročníkům, alespoň prozatím, uvedena pouze slovenská města, konkrétně Banská Bystrica, Poprad a Košice. Vítěz letošního ročníku bude mít zajištěnou účast v britské verzi Talentu.

BRAND24

Z ARCHIVU: Finále Talentu těsně nad filmem 2012 na Nově, Český slavík porazil StarDance

Tento ročník je neobvyklý i tím, že jsou mezi Joj a Primou, které v minulosti spolu organizovaly soutěž, neshody. Podle informací Omédiách.com z prostředí televize, stále není rozhodnuto, zda Joj a Prima půjdou do projektu společně, konstatoval mediální web, za nímž stojí novinářka Mirka Kernová. Předcastingová kola jsou naplánovaná i v České republice. Jak tedy vše může dopadnout? Pokud se televize nedohodnou, každá bude dělat talentovou show sama, uvedla Kernová.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).