Hlavní navigace

Boj o přežití aneb Vyrazte na Filipíny, kde přežije jen jeden

7. 4. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Zájemci o účast v jedné z nejdobrodružnějších reality show na světě se mohou hlásit i od nás. Formulář najdou na webových stránkách stanice.

Televize Nova spouští casting do nové reality show zasazené do exotické a zrádné divočiny. Soutěžící budou vysazeni na izolovaném filipínském ostrově, kde je čeká boj o přežití a také o hlavní výhru 2,5 milionu korun. Soutěž Kdo přežije je licencovaným formátem původně z Británie známým pod názvem Survivor. V roce 2006 běžela pod názvem Trosečník na Primě.

PODROBNĚJI: Prima uvede reality show Trosečník

V rámci soutěže se účastníci budou potýkat nejen se soupeři a tropickou džunglí, ale také s nedostatkem potravy, vyčerpáním a především se svou vlastní psychikou. Rozděleni budou do dvou kmenů a odkázáni pouze sami na sebe. 

Formulář pro přihlášení do castingu na novou show naleznou zájemci na castingovém webu televize. Na webu stanice je pak ke zhlédnutí trailer k soutěži.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).