Hlavní navigace

Bohdalová může mít v neděli úspěšného pokračovatele, film Bludičky

15. 11. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
15. 11. 2010

Tento týden odvysílá Česká televize na svém prvním programu poslední díl detektivních povídek Ach, ty vraždy!, ve kterých v hlavní roli vystupuje Jiřina Bohdalová. Právě tento krátký seriál by mohl mít po svém skončení na televizní obrazovce úspěšného nástupce. ČT 1 začne příští týden vysílat třídílný televizi film Bludičky, ve kterém se mimo jiné objeví dcera Bohdalové, herečka Simona Stašová.

ČTĚTE TAKÉ: Detektivka s Jiřinou Bohdalovou zůstává na svém a je stále leaderem

Neděle se stane již brzy v hlavním vysílacím čase filmovou. Celovečerní snímky do nich po talentových show nasadí televize NovaPrima. ČT charakterizuje Bludičky jako televizní film o velkém a složitém problému naší současnosti, o dětech z dětských domovů, které na pokraji své dospělosti vstupují do normálního života, na nějž jsou jen málo připraveni a s nímž se musí mnohdy bolestně srovnat. Kromě Stašové se v tomto filmu objeví například Ladislav Frej nebo Tereza Nvotová.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).