Hlavní navigace

Barrandov Studio má nového místopředsedu představenstva

26. 5. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
26. 5. 2008

Nová digitální televize TV Barrandov, která plánuje start svého vysílání na letošní léto, resp. společnost Barrandov Studio (BS), vlastník licence, má nového místopředsedu představenstva. Jak informuje server Marketing&Media, stal se jím Aleš Boštička, jenž zároveň povede také obchod. Barrandov má také novou finanční ředitelku. Jmenována jí byla Mária Jellušová. Ta pracuje na finančním úseku již 12 let. Dalšími členy představenstva jsou generální ředitelka BS Jana Vozárová, která je zároveň i šéfkou nové digitální televize, a člen představenstva Rudolf Silný.

Akciová společnost Barrandov Televizní Studio (BTS) nedávno požádala o sloučení se společností TV Barrandov s.r.o. BTS je držitelem licence pro nastupující digitální zemské TV vysílání (DVB-T). TV Barrandov s.r.o. měla fungovat jako servisní organizace nové stanice se stejným názvem, tedy TV Barrandov. Vedení stanice má ambiciózní plán stát se v následujících letech dvojkou na komerčním televizním trhu a překonat v podílech na sledovanosti stávající Primu.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).