Hlavní navigace

Barrandov Muzika žádá RRTV o licenci, chce být v DVB-T i na satelitu

13. 8. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Nová televize má být přímým konkurentem stanice Šlágr TV. Na rozdíl od ní má však ambice oslovit i mladší publikum. Na projektu se podílí kromě Jaromíra Soukupa i Peter Nuňéz.

Nový tematický kanál Barrandov Muzika, čtvrtá televize z portfolia mediálního domu Empresa Media podnikatele Jaromíra Soukupa, žádá u Rady pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV) o vydání licence nejen pro pozemní, ale také satelitní distribuci. Vyplývá to z dopisu regulátora, který odpověděl na dotaz jednoho z našich čtenářů. Kdy se nová televize Barrandov Muzika poprvé objeví divákům na obrazovce, zatím není jasné, protože nová stanice teprve prochází licenčním řízením. Samotná licence jí ještě udělena nebyla.

BRAND24

K TÉMATU: Provozovatel Barrandov Muziky popřel, že by start kanálu sliboval na 8. srpna

Zájemci o nové televizní kanály si v poslední době rozhodně nemohou stěžovat. O uplynulém víkendu své vysílání spustil nový placený program O2 Sport, který je exkluzivně dostupný pouze ve službách O2TV a O2TV Go, na příští měsíc je ohlášeno zahájení vysílání další sportovní stanice Nova Sport 2. Z volně šířených terestrických kanálů je jasné, že se dočkáme Mňau TV a již avizované Barrandov Muziky. Zdaleka nemusí jít ale o všechny známé novinky. Kapacita v multiplexech se přitom operátorům pomalu zmenšuje…

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).