Hlavní navigace

Atraktivní nekódovaná stanice Deluxe Music chystá řadu novinek

27. 3. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
27. 3. 2011

Německý nekódovaný kanál Deluxe Music, který šíří svůj signál prostřednictvím satelitu Astra na pozici 19,2 stupně východně, chystá do programového schématu řadu novinek. Podle zástupců televize by se nyní měl stát program opravdovou hudební televizí. K tomuto kroku by měla pomoci i inovovaná on-air grafika. V uplynulých měsících si již mohli diváci všimnout, že ve schématu přibyli umělci různých žánrů, přičemž je ale nadále kladen důraz na kvalitu.

ČTĚTE TAKÉ: Óčko mění vizuál a přejmenovává pořady, místo DJ Diváka bude miXXXer

BRAND24

Ve vysílání se objevily nebo objeví nové formáty jako Deluxe Backbeats, Deluxe Soul, Made in Germany nebo UK Sensations. Diváky jistě potěší také blok Deluxe Art, který se zaměří na vizuálně propracované nebo režisérsky zcenzurované videoklipy. Mezi novinky patří také Deluxe Cinema – hudební blok orientovaný na milovníky filmové hudby a soundtracků. Dámy se mohou pro změnu těšit například na Ladies Night. Milovníky Chillout potěší blok Dinner + Bar Tunes. Ve vysílání se objeví v následujících měsících také Jukebox, který chce využít integrace se sociálními sítěmi.

Parametry příjmu: Astra 1H (19,2 stupně východně), 12246/V, SR 27500, FEC 3/4, norma DVB-S, kódování žádné (FTA).

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).