Hlavní navigace

Wild TV expanduje na Slovensko. Orange ji nabídne v HD kvalitě

28. 9. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
28. 9. 2010

Kanadská stanice Wild TV zaměřená na lovce zvěře a ryb expanduje na Slovensko. Exkluzivně ji ve svém IPTV produktu FiberTV nabídne tamní telekomunikační operátor Orange. Informaci potvrdila serveru DigiZone.cz koordinátorka pro komunikaci s médii Ivica Hricová. Mohu potvrdit, že jsme první operátor na Slovensku, který svým zákazníkům tento program nabídne, uvedla Hricová.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Videotéku má od úterý také kanál CS Film, ale jen na Slovensku

Portfolio kanálů pro milovníky lovu a rybolovu se tak rozroste u našich východních sousedů na tři. Slováci už mohou sledovat lokalizovaný program Fishing and Hunting a také maďarskou PV TV, která je exkluzivně dostupná pouze u satelitní platformy Digi TV. Wild TV vysílá v angličtině 24 hodin, 7 dní v týdnu, dokumenty z Kanady i zbytku světa. 80 % programu konkrétně zabírá lov a zbytek, tedy 20 % rybolov. Program se objeví u operátora jak v SD tak i HD verzi. Orange uvádí, že v současné době má ke službám FiberNet, FiberTV a FiberTel přístup přibližně 43 tisíc zákazníků.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).